Branschspecifik utbildning

BFB ser till att medlemsföretagens personal kan gå olika vidareutbildningar. På det sättet får de möjlighet att utveckla nya kunskaper och lära sig säkra och effektiva arbetsmetoder.

Obligatorisk RAM-utbildning

Anmäl er personal till BFB:s RAM-utbildning genom att logga in på dina Medlemssidor. Vid frågor, kontakta Jobsafe på 08–704 00 00 eller info@jobsafe.se

Ansvarig byggare – Rivning

Tillsammans med Rådet för Byggkompetens (RBK) har BFB utvecklat det nya begreppet Ansvarig byggare – Rivning. Med kompetensen Ansvarig Byggare – Rivning kan företaget styrka gedigen erfarenhet av såväl arbete som arbetsledning inom riv och sanering.

AFU 99

BFB har även tagit fram branschspecifika tillägg till AFU 99 för Håltagningsentreprenader.
file_download Branschspecifika tillägg till AFU 99

Arbetsmiljö och sanering av PCB

BFB anordnar kursdagar om arbetsmiljö och sanering av PCB. Se under Nyheter när nästa kurstillfälle äger rum.

Utbildningsmaterial arbetsmiljö

Vi har också tagit fram ett utbildningsmaterial om arbetsmiljö i rivningsbranschen. Med det kan företagen själva utbilda sin personal.

Textmaterial tillgängligt för alla
Ladda ner kursmaterialet härarrow_right

Komplett utbildningsmaterial för medlemmar
Som medlem i BFB får du tillgång till ytterligare material. Till utbildningsmaterialet för medlemmararrow_right

Studieresor

I samband med mässor och konferenser arrangerar BFB studieresor för sina medlemmar. När och hur resorna sker annonseras på medlemssidorna och under Nyheter.

Föreningsträffar

Under våra föreningsträffar är några av de viktigaste och mest uppskattade programpunkterna den information och erfarenhet som medlemmarna delar med sig av till varandra. Det kan till exempel handla om material och arbetsmetoder. Välkommen att göra oss sällskap!

Studiebesök

Vill ni göra studiebesök hos något av våra medlemsföretag? Se vilket företag som är närmast er och ta kontakt med det här.